Președintele Statelor Unite, Donald Trump, va reevalua situația din Siria și probabil va încetini ritmul retragerii trupelor americane din această țară, a declarat senatorul republican Lindsey Graham, președintele Comisiei Forțelor Armate din Senatul SUA, după întâlnirea cu liderul de la Casa Albă.

“După discuțiile pe care le-am avut cu președintele și cu generalul Joseph Dunford (șeful Statului Major -n.red.), mă simt bine mai mult ca niciodată în privința direcției în care mergem. Cred că încetinim lucrurile într-un ritm inteligent”, a declarat senatorul Lindsey Graham, citat de CNN.

“Obiectivul a fost permanent același: să ne putem retrage din Siria și să ne asigurăm că rețeaua teroristă Stat Islamic nu mai revine. Cred că acum suntem într-o situație de pauză, reevaluăm care este cea mai bună modalitate de a atinge obiectivul președintelui de a-i face pe alții să contribuie mai mult”, a subliniat senatorul Lindsey Graham, unul dintre liderii Partidului Republican din SUA.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/lider-republican-donald-trump-probabil-va-reduce-ritmul-retragerii-trupelor-americane-din-siria-52640.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/lider-republican-donald-trump-probabil-va-reduce-ritmul-retragerii-trupelor-americane-din-siria-52640-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv