Președintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj video. El îi îndeamnă pe români să construiască următorul secol de existență al României cu mult curaj, implicare civică și angajament ferm față de valorile statului de drept.

”Ne aflăm la finalul unui an cu o semnificație profundă pentru România – anul Centenarului Marii Uniri. Deschidem o nouă pagină a istoriei națiunii noastre și ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generațiilor viitoare o democrație puternică și o țară dezvoltată. Să construim, așadar, împreună următorul secol de existență al României cu mult curaj, implicare civică și angajament ferm față de valorile statului de drept”, a declarat Klaus Iohannis.

În mesajul de Anul Nou, președintele amintește și de preluarea președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.

”2019 este anul în care țara noastră va deține pentru prima dată președinția Consiliului UE. Să valkorifcăm, această oportunitate și să dovedim că România e implicată cu seriozitate în consolidarea proiectului european. La mulți ani și un an nou fericit tuturor”, mai arată președintele.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/iohannis-de-anul-nou-sa-construim-urmatorul-secol-de-existenta-cu-mult-curaj-si-implicare-civica-52638.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/iohannis-de-anul-nou-sa-construim-urmatorul-secol-de-existenta-cu-mult-curaj-si-implicare-civica-52638-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv