”Aquaman” a păstrat primul loc în box office-ul nord american și în ultimul weekend al anului, al doilea sfârșit de săptămână încheiat în frunte de producția cu care super-eroul DC încearcă să mai recupereze din succesul care a înclinat balanța încasărilor spre concurența de la Marvel în acest an. 

“Aquaman” a ieșit din weekend cu un plus de încasări de 51.5 milioane de dolari. Producătorii se așteaptă ca până la finalul anului producția să depășească încasări de 200 de milioane de dolari în Statele Unite pentru a ajunge pelicula cu cele mai bune rezultate de box office pentru compania Warner Bros în 2018. Jason Momoa și-a tras fanii de la ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” pentru a umple cinematografele în care rulează pelicula regizată de James Wan.

Pe locul doi s-a menținut producția Disney “Mary Poppins revine/ Mary Poppins Returns”, cu alte 28 de milioane de dolari încasate în Canada și Statele Unite. Cunoscuta dădacă se întoarce să își facă numărul cu desene animate și muzică presărată cu confetti chiar în momentul în care banca se pregătește să îi execute pe eroi din cauza unui împrumut care trebuie acoperit fără întârziere.

Producția ”Bumblebee” a ieșit din nou pe locul trei, adunând alte 21 de milioane de dolari. Robotul mașină-mică Bumblebee, care dă numele filmului regizat de Travis Knight, a avut o viață grea. Prietenia cu Charlie, adolescentă care se apropie de respectabila vârstă de 18 ani când îl descoperă și îl repară în forma lui de autoturism, îi schimbă prioritățile, dar îl și expune față de colegii săi de pe altă planetă care par să profite de ocazie pentru a ocupa Pământul.

Lung-metrajul de animație “Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse”, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 18 milioane de dolari. Filmul, regizat de Bob Persichetti, Peter Ramsey și Rodney Rothman, inspirat de personajele din cartea de benzi desenate a scriitorului Brian Michael Bendis și a artistului plastic Sara Pichelli, lansată în 2011, prezintă aventurile unui adolescent afro-american din Brooklyn, New York, Miles Morales, care încearcă să se integreze într-o școală privată din Manhattan. Vocile personajelor sunt acoperite în original de Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Mahershala Ali, Liev Schreiber și Jake Johnson. Dar nu este un film ca oricare altul pentru că răspunde la o întrebare pe care multe producții nu și-au pus-o: “Ce te face să fii Spider-Man?”.

Pe locul cinci al weekendului stă Clint Eastwood, cu noul său film “Curierul traficanților/ The Mule”, care a avut încasări de 11.7 milioane de dolari. În film, Clint Eastwood este un horticultor, veteran de război, prins în timp ce transporta cocaină de mai multe milioane de dolari pentru un cartel mexican. Din distribuție mai fac parte Bradley Cooper și Vera Farmiga. 

Lansate de Crăciun, peliculele ”Vice”, povestea lui Dick Cheney, vicepreședintele american, cu Christian Bale, Amy Adams în rolurile principale ca și ”Holmes și Watson/ Holmes and Watson”, comedia propusă de Etan Cohen cu personajele lui Arthur Conan Doyle și-au împărțit locurile șase și șapte ale clasamentului de încasări nord-americane, cu 7,7, respectiv 7,3 milioane de dolari.

Clasamentul încasărilor continuă cu ”A doua șansă/ Second Act” (7,2 milioane de dolari), ”Ralph rupe netu’/ Ralph Breaks the Internet” (6,5 milioane) și cu animația ”Grinch/ Dr. Seuss’ The Grinch”, care în cel de-al optulea final de săptămână petrecut pe ecrane cu vocea lui Benedict Cumberbatch împrumutată celebrului personaj morocănos, a adunat 4,2 milioane de dolari.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/aquaman-a-ramas-pe-primul-loc-in-box-office-si-in-al-doilea-weekend-petrecut-pe-ecranele-americane-1-52643.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/aquaman-a-ramas-pe-primul-loc-in-box-office-si-in-al-doilea-weekend-petrecut-pe-ecranele-americane-1-52643-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv