Săptămânalul Der Spiegel a anunțat că suspendă doi editori după ce reporterul lor Claas Relotius a recunoscut că a falsificat sursele unor materiale publicate de revistă în ultimii ani.

Compania de presă a declarat că, pentru moment, contractele pe care publicația le are cu editorii Ullrich Fichtner și Matthias Geyer au fost suspendate.

Suspendarea este valabilă până la finalul investigației interne pe care publicația o întreprinde, a arătat într-o scrisoare redactorul șef al săptămânalului, Steffen Klusmann.

Reprezentantul publicației a arătat că sunt serioase semne de întrebare în privința continuării colaborării cu cei doi. Primul dintre ei l-a descoperit pe Claas Relotius și la recomandat revistei, cel de-al doilea l-a angajat și a fost până de curând șeful său direct.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/publicatia-germana-der-spiegel-a-suspendat-doi-editori-in-urma-scandalului-stirilor-false-52630.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/publicatia-germana-der-spiegel-a-suspendat-doi-editori-in-urma-scandalului-stirilor-false-52630-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv