O tânără de 23 de ani este rănită grav, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, în Brașov, sâmbătă după-amiază, de trei ori, a lovit un pod, iar victima a fost proiectată în afara autoturismului într-un canal cu apă. Elicopterul SMURD solicitat nu a putut ajunge la accident din cauza ceții.

Potrivit polițiștilor brașoveni, mașina era condusă de un tânăr în vârstă de 26 ani din Bistrița-Năsăud, care pe DN 13, în localitatea Bunești din județul Brașov, a pierdut într-o curbă controlul asupra mașinii, s-a răsturnat de trei ori și s-a oprit într-un pod-canal.

O tânără de 23 de ani, aflată pe scaunul de lângă șofer, a fost proiectată în afara autoturismului într-un canal cu apă.

Elicopterul SMURD a fost solicitat la accident deorece tânăra risca să intre în șoc hipotermic, dar nu a putut ajunge din cauza ceții. Victima este transportată la spital cu ambulanța.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/tanara-ranita-dupa-ce-a-fost-proiectata-din-masina-in-care-era-intr-un-canal-cu-apa-52623.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/tanara-ranita-dupa-ce-a-fost-proiectata-din-masina-in-care-era-intr-un-canal-cu-apa-52623-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv