Un tânăr a fost depistat de Jandarmeria București, vineri seară, în Sectorul 2, având asupra lui un număr de 13 cărți de indentitate false. Bărbatul a susținut că le folosea pentru împrumuturi la bănci, informează Jandarmeria.

„În sectorul 2 al Capitalei, în parcarea unui hipermarket, o patrulă de jandarmi a observat un bărbat într-o mașină care avea un comportament suspect. La controlul sumar al mașinii și bărbatului, jandarmii au descoperit nu mai puțin de 13 cărți de identitate false cu fotografia acestuia”, transmit reprezentanții Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Potrivit sursei citate, bărbatul identificat cu actele false le-a declarat jandarmilor că le folosea pentru a face rost de bani împrumutându-se la diferite bănci.

Acesta a fost dus la secție 7 de Poliție, care a deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/omul-cu-mai-multe-identitati-descoperit-intamplator-de-jandarmi-52624.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/omul-cu-mai-multe-identitati-descoperit-intamplator-de-jandarmi-52624-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv