Un bărbat în vârstă de 46 de ani dispărut în Covasna, în zona lacului din localitatea Pădureni, este căutat de patru zile. Sâmbătă, pompierii au spart cu ranga și cu un excavator gheața de pe marginea unui lac, dar nu au dat de urma bărbatului dispărut.

Pompierii covăsneni caută de patru zile un bărbat în vârstă de 46 de ani, dispărut în zona lacului din localitatea Pădureni, la începutul acestei săptămâni.

”Până în prezent toți cei implicați în acțiunea de căutare s-au deplasat atât în locuri greu accesibile din pădurea învecinată, cât și pe marginea lacului înghețat, în baza informațiilor primite de la cei ce susțin că l-au văzut ultima oară pe bărbat. Astăzi (sâmbătă – n.r.), gheața de pe marginea lacului a fost îndepărtată pe o suprafață de aproximativ 300 de metri liniari, cu ajutorul unui excavator pus la dispoziție de Primăria Moacșa. Pompierii covăsneni împreună cu cetățeni voluntari au cercetat întreaga zonă, dar nu au găsit nimic”, spun pompierii.

 

Forțele și mijloacele implicate în căutări au cuprins, pe lângă pompierii prezenți în fiecare zi, forțe ale Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean, ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Moacșa, salvamontiști și alți voluntari.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/barbat-dat-disparut-de-4-zile-cautat-de-pompieri-si-sub-gheata-de-pe-marginea-unui-lac-52625.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/barbat-dat-disparut-de-4-zile-cautat-de-pompieri-si-sub-gheata-de-pe-marginea-unui-lac-52625-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv