Ducesa Meghan de Sussex este în centrul unui scandal, legat de consumul de marijuana, drog pe care l-ar fi servit invitaților la prima sa nuntă, cu producătorul de film Trevor Engelson, potrivit thesun.co.uk.

Mai multe e-mailuri trimise de pe atunci actrița americană Meghan Markle unor prieteni au ajuns în presa britanică, iar, în acestea, actuala ducesă vorbea despre planurile ei de a oferi marijuana invitaților la nunta sa cu Trevor Engelson, care a avut loc în 2011, în Jamaica.

Atunci când o prietenă a sfătuit-o să cumpere punguțe speciale pentru canabis, Meghan a replicat “Am și comandat deja”.

Sursa prin care e-mailurile au ajuns în presa britanică a mai declarat pentru The Sun că Meghan a ajutat la rularea țigaretelor cu marijuana și le-a pus filtre, înainte de a le strecura în punguțele de cadouri pentru invitați. Meghan ar fi cumpărat marijuana cu ajutorul unor angajați de la hotelul jamaican unde a avut loc nunta.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/ducesa-meghan-in-centrul-unui-scandal-legat-de-consumul-de-marijuana-de-unde-a-plecat-informatia-52616.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/ducesa-meghan-in-centrul-unui-scandal-legat-de-consumul-de-marijuana-de-unde-a-plecat-informatia-52616-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv