Un tânăr și-a omorât în bătaie cel mai bun prieten într-o benzinărie din Iași deoarece acesta a insistat să danseze la discotecă cu sora agresorului.

Un tânăr din Iași și-a omorât cel mai bun prieten într-o benzinărie din Nicolina, pentru că acesta ar fi vrut să danseze cu sora lui în discotecă. Omorul a avut loc miercuri dimineața, Alin Daniel Calistru (22 de ani) și prietenul său cel mai bun, Iulian Cozma (34 de ani), se întorceau de la o discotecă din Mogoșești în dimineața zilei de miercuri, 26 decembrie. Aceștia locuiesc în localitatea ieșeană Ciurea și veneau în Iași cel mai probabil la o altă discotecă. În jurul orei 4.30, a­ceștia au oprit mașina la o benzinărie din cartierul Nicolina. Aici, Alin Daniel Calistru și Iulian Cozma, ambii sub influența alcoolului, s-au luat la ceartă motivul fiind că victima ar fi insistat să danseze în discoteca din Mogoșești cu sora lui Calistru, împotriva voinței ei. Calistru s-a repezit și i-a dat un pumn prietenului său, Cozma, iar acesta a căzut la pământ. Imediat, Calistru l-a lovit de mai multe ori cu picioarele în cap pe cel căzut, apoi a plecat.

Prietenii acestora au sunat la 112, iar la fața locului a fost trimis un echipaj de la Ambulanță care a încercat să-l resusciteze pe Cozma.

„Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani a fost găsit în stop cardio–respirator cu asistolă în zona unei benzinării din cartierul Nicolina, tot post–agresiune. La fața locului a mers un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași, iar, după manevrele de resuscitare, a fost declarat decesul”, a adăugat coordonatoarea UPU–SMURD Iași, Diana Cimpoeșu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție corpul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu certitudine a cauzei decesului. Purtătorul de cuvânt al IPJ, Ioana Bustiuc, menționează că Alin Calistru a fost reținut pentru 24 de ore și i s-a întocmit dosar penal sub acuzația de omor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/tanarul-mort-intr-o-benzinarie-a-fost-ucis-de-cel-mai-bun-prieten-din-cauza-unei-fete-52602.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/tanarul-mort-intr-o-benzinarie-a-fost-ucis-de-cel-mai-bun-prieten-din-cauza-unei-fete-52602-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv