Președintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe Klaus Iohannis că este maestru al blocajelor și este folosit de către sistemul paralel ca un instrument, afirmând că singurul scop al șefului statului este acela de a obține un nou mandat.

“Maestru al blocajelor (n.r.: președintele). Rolul de păpușă. El e un instrument. Are un singur obiectiv. Să mai ia un mandat de președinte. Eu cred că nu (mai ia un mandat – n.r.). Nu a reușit să păcălească foarte mulți. Cred că Iohannis nu are capacitatea să îi păcălească. Ați vorbit de Maior. De ce nu ați vorbit și de Coldea? Normal că ministrul nu îl recheamă pentru că Maior e parte din acest angrenaj care s-a predat dl Maior, dl Hellvig. Coldea are în continuare la ÎCCJ. Ala ar vrea să fie condamnat, alalalt să fie condamnat”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD spune că lucrurile vor putea fi schimbate odată cu funcționarea secției de investigare a magistraților.

“Cred că atunci când va funcționa secția de investigare la capacitate, 15-20 de posturi, când vor fi ocupate și vor avea ce le trebuie. Nu aveau nimic săptămâna trecută. N-aveau nici telefon. Au venit la Guvern cu taxiul (…) Guvernul ar fi trebuit să facă foarte multe lucruri. Poate și la SGG încep să se miște lucruri. Ce mă mai interesează pe mine Maior, Coldea, Hellvig sau Dumbravă dacă mă ancheteaă secția aia. Dacă nu am făcut nimic ce mă interesează. Pe de altă parte, au început să fie judecători care au început să ia decizii, noi le spunem curajoase, pentru că deja răul a ajuns să fie banal în România. Ce rol are Iohannis? Iohann

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/dragnea-despre-iohannis-maestru-al-blocajelor-are-un-singur-obiectiv-sa-mai-ia-un-mandat-52607.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/dragnea-despre-iohannis-maestru-al-blocajelor-are-un-singur-obiectiv-sa-mai-ia-un-mandat-52607-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv