Un tânăr de 34 de ani a murit, miercuri dimineață, după ce a fost lovit de un alt bărbat, cu pumnii și picioarele, în timp ce se aflau într-o benzinărie din municipiul Iași. Principalul suspect se află, deocamdată, în libertate.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, în urma unui conflict spontan care a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 4.30, într-o benzinărie dintr-un cartier din municipiul Iași, un bărbat de 34 de ani a murit. Primele verificări arată că victima și agresorul erau prieteni.

“Se fac cercetări. Este vorba despre un omor. Este cercetat un singur autor, care ar fi lovit cu pumnii și picioarele victima în vârstă de 34 de ani. Se știe că în cursul nopții au fost la o discotecă din comuna Mogoșești, ulterior au venit cu toții cu un autoturism în oraș și s-a declanșat un conflict spontan între victimă și presupusul autor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mihaela Apostol, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Autoritățile nu au impus o măsură preventivă pe numele presupusului autor, dar știu se află.

Deocamdată nu se știe de la ce a pornit scandalul dintre cei doi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/un-tanar-a-fost-ucis-in-bataie-intr-o-benzinarie-52592.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/un-tanar-a-fost-ucis-in-bataie-intr-o-benzinarie-52592-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv