Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a efectuat, miercuri seară, o vizită neanunțată la o bază militară americană din Irak, anunță Casa Albă.

Avionul președintelui SUA a aterizat miercuri seară la o bază aeriană americană siuată la periferia vestică a orașului Bagdad, informează site-ul agenției Associated Press. Casa Albă a confirmat informațiile.

Este vorba de prima vizită efectuată de Donald Trump într-o zonă de război. Donald Trump este însoțit de Prima doamnă a SUA, Melania Trump.

Donald Trump a declarat la Bagdad că nu intenționează să retragă trupele americane din Irak. De asemenea, președintele a avertizat că Statele Unite pot ataca rețeaua teroristă Stat Islamic, activă în principal în Irak și Siria, “rapid și dur”.

Vizita în Irak intervine pe fondul criticilor privind decizia retragerii trupelor americane din Siria și diminuării efectivelor militare din Afganistan.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/donald-trump-a-vizitat-trupele-americane-din-irak-52594.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/donald-trump-a-vizitat-trupele-americane-din-irak-52594-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv