Traficul este aglomerat pe DN1, în stațiunile de pe Valea Prahovei, între Nistorești și Comarnic, dar și între Sinaia și Bușteni, iar în stațiunea Predeal se circulă bară la bară pe ambele sensuri de mers, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

“La această oră, din cauza numărului mare de autovehicule, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, în stațiunile de pe Valea Prahovei, între Nistorești și Comarnic, precum și între Sinaia și Bușteni, pe sensul de mers către Brașov”, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Traficul este intens și între Predeal și Bușteni, pe sensul de mers către Ploiești, iar în stațiunea Predeal se circulă bară la bară pe ambele sensuri de mers.

Polițiștii le recomandă șoferilor, ca să evite aglomerația, să folosească ruta ocolitoare de pe DN1A: Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploiești.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/aglomeratie-pe-dn1-in-statiunea-predeal-se-circula-bara-la-bara-pe-ambele-sensuri-de-mers-52588.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/aglomeratie-pe-dn1-in-statiunea-predeal-se-circula-bara-la-bara-pe-ambele-sensuri-de-mers-52588-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv