Un microbuz în care se aflau 18 persoane s-a răsturnat, marți, în județul Suceava, o femeie în vârstă de 20 de ani fiind rănită și transportată la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava.

Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în afara carosabilului, la Dumbrăveni, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, Alin Găleată.

În microbuz se aflau 18 persoane, dar o femeie a avut nevoie de îngrijiiri medicale, fiind transportată la spital.

“Din fericire, nu au fost răniți grav. O singură persoană de sex feminin, în vârstă de 20 de ani, cu leziuni ușoare, mai multe speriată era, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, Alin Găleată.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauza accidentului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/un-microbuz-cu-18-persoane-s-a-rasturnat-o-femeie-este-ranita-52581.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/un-microbuz-cu-18-persoane-s-a-rasturnat-o-femeie-este-ranita-52581-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv