O fetiță în vârstă de 7 ani și străbunica acesteia în vârstă de 82 de ani au murit, marți dimineață, în urma unui incendiu izbucnit în casa în care locuiau, în Sectorul 1 al Capitalei, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat că un incendiu a izbucnit la o casă cu etaj aflată pe strada Lotru din Sectorul 1 al Capitalei, în urma căruia au murit o femeie în vârstă de 82 de ani și strănepoata acesteia, în vârstă de 7 ani.

Pompierii spun că flăcările s-au dezvoltat rapid, iar fumul degajat în interior a inundat întreaga locuință, astfel că fetița și femeia nu au reușit să mai iasă.

Căile de acces erau parțial blocate mobilier și alte materiale depozitate.

La fața locului, au acționat pompierii Detașamentului Dămăroaia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/tragedie-de-craciun-o-fetita-de-7-ani-si-strabunica-ei-au-murit-intr-un-incendiu-52582.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/tragedie-de-craciun-o-fetita-de-7-ani-si-strabunica-ei-au-murit-intr-un-incendiu-52582-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv