Autoritățile din Barcelona au aplicat măsuri speciale de securitate în perioada sărbătorilor, în contextul unui avertisment transmis de Statele Unite privind riscul unui atac terorist, informează agențiile Associated Press și Bloomberg.

Departamentul de Stat american îi îndeamnă pe cetățenii americani să fie “foarte vigilenți” în centrul Barcelonei, în perioada Crăciunului și Revelionului, din cauza riscului producerii unui atentat.

Măsurile de securitate au fost sporite în centrul Barcelonei, în principal pe Bulevardul Las Ramblas, unde militanți Stat Islamic au comis în 2017 un atac terorist soldat cu 14 morți.

Poliția catalană, Mossos d’Esquadra, a confirmat sporirea măsurilor de securitate, refuzând să ofere detalii despre amenințări.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/masuri-speciale-de-securitate-in-barcelona-de-teama-unui-atac-terorist-52576.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/masuri-speciale-de-securitate-in-barcelona-de-teama-unui-atac-terorist-52576-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv