Președintele SUA, Donald Trump, a recomandat o seamă de cărți anul acesta pe rețelele de socializare online, în ciuda faptului că susține că “nu are timp să citească”, iar toate au un lucru în comun, respectiv vorbesc despre el, potrivit The Guardian.

Donald Trump a recomandat mai multe cărți pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter, scrise de suporteri ai săi sau de critici ai dreptei și extremei drepte, pe care le-a calificat drept “excelente”, “fantastice” sau chiar “grozave”.

Toate au, însă, un lucru în comun, propria persoană.

Printre acestea se numără “The Faith of Donald J Trump: A Spiritual Biography”, de David Brody și Scott Lamb. Este vorba de o analiză a “călătoriei spirituale” a celui care a fost căsătorit de trei ori, miliardarul vinovat de neplata taxelor, o analiză în vederea construirii argumentului că, înconjurându-se de oameni de credință, Trump a devenit religios. “În mod clar, Dumnezeu îl folosește pe acest om în moduri în care milioane de persoane nu și-ar putea imagina. Dar Dumnezeu știe asta și este suficient”, scriu autorii cărții despre care editorii de la The Los Angeles Times au exclamat: “Sfinte rahat!”.

“O lectură foarte interesantă. Să vă bucurați!”, a scris, în schimb, Donald Trump.

“Trumponomics: Inside the America First Plan to Revive Our Economy”, de Stephen Moore și Arthur B Laffer, este o altă recomandare a președintelui american. Autorii, consilierii economici ai lui Trump, scriu: “Cei care nu îl voiau pe Trump s-au înșelat amarnic… Nu, nu a distrus economia mondială. Nu, nu s-a prăbușit bursa. Nu, nu este recesiune”. “Doi oameni talentați au finalizat o carte incredibilă despre politicile mele economice”, a scris Donald Trump.

“The Russia Hoax: The Illicit Scheme to Clear Hillary Clinton and Frame Donald Trump”, de Gregg Jarrett, analist al Fox News, analizează colaboratorii lui Hillary Clinton, printre care s-ar număra James Comey, fost șef al FBI, și consilierul special Robert Mueller. Politifact notează că, luându-i apărarea lui Trump, Jarrett a stârnit criticile colegilor de breaslă. “Grozavă carte”, scrie, însă, Trump.

Un alt jurnalist Fox News a lansat “Liars, Leakers and Liberals”. Judecătoarea Jeanine Pirro vorbește despre “o conspirație a celor mai puternici și conectați oameni pentru anularea voinței poporului american”. Printre aceste persoane s-ar număra lideri ai FBI, NSA, Pentagon, Hollywood, presa care fabrică știri false, Partidul Democrat și unii republicani. Cartea a fost judecată de Trump drept fantastică.

În “Why We Fight”, Sebastian Gorka se arată îngrijorat, printre altele, de amenințările la adresa populației iudeo-creștine aduse de jihadiști, comuniști, chinezi. “Un om foarte talentat (…) a scris o carte excelentă”, a notat Donald Trump.

Pe aceeași listă a cărților recomandate de Trump anul acesta a mai intrat “The Case for Trump”, de Victor Davis Hanson, colaborator Fox News, care promite să spună “adevărata poveste a modului în care Donald Trump a devenit unul dintre cel mai de succes președinți din istorie – și de ce Anmerica are nevoie de el mai mult decât oricând”.

I se alătură “Mad Politics: Keeping Your Sanity in a World Gone Crazy”, de Gina Loudon, care susține că are dovezi științifice privind faptul că Trump “este cea mai competentă persoană care a ocupat vreodată Casa Albă”, “Ship of Fools”, de Tucker Carlson, comentator Fox News, “The Great Revolt”, de Salena Zito și Brad Todd, dar și “The Briefing: Politics, the Press and the President”, de Sean Spicer, fost specialist în relații cu presa al Casei Albe, care vorbește despre cât de vulnerabil poate fi președintele în fața scurgerilor de informații, a mesajelor de pe rețelele de socializare online și a știrilor false.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/ce-carti-a-recomandat-donald-trump-anul-acesta-52575.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/ce-carti-a-recomandat-donald-trump-anul-acesta-52575-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv