Cel puțin 281 de persoane au murit, iar alte 1.000 au fost rănite după ce un val tsunami a lovit zona de coastă a Indoneziei, în zona strâmtorii Sunda, a informat luni agenția indoneziană pentru prevenirea dezastrelor, relatează site-ul agenției Dpa.

Agenția indoneziană pentru Gestionarea dezastrelor (BNPB) a adăugat că 57 de persoane sunt în continuare dispărute, iar bilanțul ar putea crește.

Agenția de Gestionare a Dezastrelor din Indonezia și-a cerut duminică scuze pentru confuzia creată, deoarece nu a emis o avertizare de tsunami în urma erupției vulcanice și le-a transmis locuitorilor să nu se panicheze. Purtătorul de cuvânt al Agenției, Sutopo Purwo Nugroho, a transmis că s-a creat o confuzie din cauza faptului că nu a fost înregistrat un cutremur.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/bilantul-valului-tsunami-din-indonezia-a-ajuns-la-281-morti-52567.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/bilantul-valului-tsunami-din-indonezia-a-ajuns-la-281-morti-52567-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv