Trei copii sunt în stare foarte gravă, iar paramedicii SMURD încearcă să îi stabilizeze, după ce au fost găsiți într-o casă care a luat foc, duminică, în localitatea Archita, județul Mureș.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, maiorul Cristian Virag, a declarat că pompierii au fost solicitați pentru a stinge un incendiu în localitatea Archita, iar când au intrat în casă, au gosti cei trei copii, intoxicați.

„În urma incendiului, au ars bunurile dintr-o cameră. Trei copii, unul de 10 luni, altul de 2 ani și 10 luni și unul de 4 ani au fost găsiți intoxicați, în stare gravă, cod roșu”, a spus Virag.

Paramedicii SMURD încearcă să îi stabilizeze pe cei trei copii, aceștia fiind în stare foarte gravă, inconștienți.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), incendiul a izbucnit din cauza unei sobe lăsate nesupravegheate și deschise, iar în imediata apropiere era patul în care se aflau cei trei copii.

„Micuții au fost lăsați singuri în casă, în timp ce mama lor hrănea animalele în curte”, arată IGSU.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/trei-copii-in-stare-foarte-grava-in-urma-unui-incendiu-in-locuinta-52554.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/trei-copii-in-stare-foarte-grava-in-urma-unui-incendiu-in-locuinta-52554-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv