Cei trei copii răniți în incendiul care a izbucnit în locuința lor din localitatea Archita, județul Mureș, au fost declarați decedați, paramedicii SMURD nereușind să îi salveze, din cauza rănilor grave suferite.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, cei trei copii au fost declarați decedați.

Din primele date, incendiul a izbucnit din cauza unei sobe lăsate nesupravegheate și deschise, iar în imediata apropiere era patul în care se aflau cei trei copii.

„Micuții au fost lăsați singuri în casă, în timp ce mama lor hrănea animalele în curte”, arată IGSU, care face apel la cetățeni să manifeste prudență maximă în această perioadă și să respecte regulile de prevenire a incendiilor.

„Totodată, recomandăm părinților supravegherea permanentă a micuților lor, pentru a fi eliminată posibilitatea ca aceștia să fie surprinși de incendii sau să utilizeze petarde, artificii ori alte obiecte periculoase”, a mai transmis IGSU.

Cei trei copii au fost găsiți în casă de echipajele de pompieri chemate să stingă incendiul din localitatea Archita

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/tragedie-cei-trei-copii-raniti-in-incendiul-din-mures-au-murit-52556.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/tragedie-cei-trei-copii-raniti-in-incendiul-din-mures-au-murit-52556-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv