Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs pe autostrada A1, la cinci kilometri de vama Nădlac, în care au fost implicate trei mașini și un camion, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul rutier a avut loc, duminică, pe autostrada A1, la cinci kilometri de vama Nădlac, pe sensul spre orașul Arad.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, în accident au fost implicate trei mașini și un camion.

În urma impactului, o familie formată din patru persoane, între care doi copii, aflați în aceeași mașină, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, au fost acordate îngrijiri medicale altor două persoane, cu esoriații, care au refuzat transportul la spital.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/patru-raniti-intre-care-doi-copii-dupa-ce-trei-masini-si-un-camion-s-au-ciocnit-pe-a-1-52562.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/patru-raniti-intre-care-doi-copii-dupa-ce-trei-masini-si-un-camion-s-au-ciocnit-pe-a-1-52562-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv