O versiune nouă a serialului “Beverly Hills 90210”, una dintre cele mai populare producții de televiziune din anii 1990, ar fi în pregătire la Hollywood, la 30 de ani de la debutul originalului pe micile ecrane, potrivit tmz.com.

Cinci dintre starurile serialului, Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering, Brian Austin Green și Jason Priestley, ar fi în negocieri pentru a-și relua rolurile.

Surse apropiate acestui proiect au declarat pentru tmz.com că actorii au avut o serie de întâlniri cu scenariști și producători și că s-ar purta negocieri cu distribuitori precum Netflix, Amazon și Hulu.

Nu se știe deocamdată care dintre celelalte staruri, printre care Luke Perry și Shannen Doherty, ar mai fi implicate în proiect.

Serialul “Beverly Hills 90210” a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox și a devenit una dintre cele mai populare producții ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniștilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green și Shannen Doherty – care a părăsit show-ul TV la finalul celui de-al patrulea sezon, din cauza unor neînțelegeri cu echipa de producție.

Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată “90210”, în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty și Tori Spelling și-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul “90210” a fost difuzat timp de cinci sezoane.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/o-versiune-noua-a-serialului-beverly-hills-90210-in-pregatire-la-hollywood-cinci-dintre-staruri-isi-reiau-rolurile-52546.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/o-versiune-noua-a-serialului-beverly-hills-90210-in-pregatire-la-hollywood-cinci-dintre-staruri-isi-reiau-rolurile-52546-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv