Cererea de azil politic înaintată de Elena Udrea și Alina Bica se află în așteptarea unei decizii, pe fondul anulării de către Tribunalul de Imigrație din Costa Rica a unei prime rezoluții în care solicitarea celor două a fost respinsă, relatează site-ul semanariouniversidad.com.

nformația a fost confirmată de către avocata Vanessa Leandro Reyes, care le reprezintă în acest proces pe Udrea și pe Bica.

Acum câteva săptămâni, Comisia care oferă statutul de refugiat politic, formată din miniștrii Muncii, Securității și de Externe au respins cererea formulată de cele două.

Cu toate acestea, acum câteva săptămâni, după audierea unui recurs, Tribunalul Administrativ pentru Imigrări (TAI) a decis să anuleze prima hotărâre.

Potrivit lui Leandro, TAI a constatat “vicii serioase” în analiza cadrului de la primă instanță. Avocatul a menționat că există dovezi care nu au fost “corect cântărite” și că Bica și Udrea nu au fost audiate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/un-tribunal-din-costa-rica-ar-putea-admite-cererile-de-azil-politic-ale-elenei-udrea-si-alinei-bica-52509.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/un-tribunal-din-costa-rica-ar-putea-admite-cererile-de-azil-politic-ale-elenei-udrea-si-alinei-bica-52509-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv