Cristina Neagu a spus că pentru moment nu a discutat despre prelungirea contractului cu conducerea CSM București, dar în perioada următoare va sta la masă cu cei care se ocupă de clubul din Capitală. Cristina Neagu mai are contract cu campioana României până la finalul actualului sezon.

Contractul Cristinei Neagu cu CSM expiră în vara anului 2019, iar noi suntem interesați de prelungire”, a declarat președintele secției de handbal de la CSM București, Andrei Luca, pentru Libertatea.

Cristina Neagu a fost accidentată la finalul partidei cu Ungaria de la Campionatul European. În minutul 52 al meciului România – Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată de unguroaica Szimonetta Planeta și i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren și transportată la spital.

17.300 de euro pe lună încasează Cristina Neagu de la CSM București, clubul Primăriei.

Ce înseamnă o ruptură a ligamentelor încrucișate – acestea furnizează stabilitate și limitează mișcările de rotație internă a tibiei, previn hiperextensia genunchiului, limitează deplasarea anterioara a tibiei în timpul flexiei genunchiului.

Tratament – În general pentru persoanele active se optează pentru reconstrucția ligamentului încrucișat anterior, tratament chirurgical care va fi urmat de tratamentul de recuperare ce poate dura șase luni.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/cum-se-simte-dupa-accidentarea-teribila-suferita-la-campionatul-european-cristina-neagu-despre-viitorul-ei-la-csm-bucuresti-52510.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/cum-se-simte-dupa-accidentarea-teribila-suferita-la-campionatul-european-cristina-neagu-despre-viitorul-ei-la-csm-bucuresti-52510-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv