Incidentul s-a produs marți, 18 decembrie, în apropierea unei școli. Victimele tentativei de tâlhărie sunt doi copii de 12 ani. 

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța efectuează cercetări într-un caz de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată, faptă care a avut loc la data de 18 decembrie, în jurul prânzului, pe o stradă din municipiul Constanța, asupra a doi copii, ambii în vârstă de 12 ani. Cei doi elevi se aflau în apropierea Școlii 39 din oraș.

„Astfel, în momentul în care o persoană necunoscută, fiind vorba despre un bărbat, le-ar fi cerut acestora telefoanele mobile, minorii au strigat după ajutor, iar bărbatul în cauză a părăsit locul faptei fără a le sustrage vreun bun sau a le cauza vătămări corporale celor doi minori”, transmite IPJ Constanța.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale continuă cercetările în vederea identificării și tragerii la raspundere penală a autorului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/constanta-copii-de-12-ani-la-un-pas-sa-fie-jefuiti-in-apropierea-scoli-52517.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/constanta-copii-de-12-ani-la-un-pas-sa-fie-jefuiti-in-apropierea-scoli-52517-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv