Polițiștii din Maramureș au declanșat o anchetă, miercuri seara, și o caută pe mama unui bebeluș, după ce cadavrul micuțului a fost descoperit într-o pungă în albia râului Rânca, din localitatea Poienile de sub Munte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvâmt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că a fost constituită echipa complexă de cercetare sub coordonarea unui procuror.

”În legătură cu cadavrul unui nou-născut, găsit în albia râului Rânca din Poienile de sub Munte, a fost constituită echipa complexă de cercetare și, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a spus Meteș.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că nou-născutul a fost găsit într-o pungă de plastic lângă râu, necropsia indicând faptul că s-a născut viu, după care a decedat.

”Este căutată mama nou-născutului, cercetările vizează săvârșirea infracțiunii de pruncucidere”, au spus sursele citate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/bebelus-gasit-mort-intr-o-punga-in-albia-unui-rau-politia-o-cauta-pe-mama-52521.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/bebelus-gasit-mort-intr-o-punga-in-albia-unui-rau-politia-o-cauta-pe-mama-52521-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv