Decarul Barcelonei nu a reușit să urce pe podium în lupta pentru Balonul de Aur, a fost al cincilea cel mai bun fotbalist din lume în anul 2018, însă și-a luat revanșa din punctul de vedere al numărului de goluri reușite în Europa.

Cu 34 de goluri in sezonul trecut, Messi a primit “Gheata de Aur”, pentru a cincea oară în carieră. Astfel, argentinianul l-a depășit pe eternul rival, Cristiano Ronaldo, care are patru trofee în palmares.

“Când am început să joc fotbal nu mă așteptam să ajung atât de departe. Visul meu era să devin un profesionist și să reușesc în fotbal”, a fost prima reacție a lui Messi, după ce a primit “Gheata de Aur”, care nu i-a uitat pe colegii lui de la Barcelona: “Îmi place să muncesc, să depun efort și mai mult de atât mă bucur de prezența colegilor mei.

Sunt la cea mai bună echipă din lume, am lângă mine cei mai buni jucători din lume, iar acest lucru face să fie mai ușor să câștig aceste premii”

Barcelona o va întâlni pe Lyon în optimile Ligii Campionilor

“În ceea ce privește numele, Lyon nu era una dintre cele mai puternice echipe, însă va fi dificil. A jucat de la egal la egal cu Manchester City. Va fi o echipă greu de depășit, în vedere calificării în sferturi.

Dar mai este mult până în februarie, se întâmplă multe lucruri până atunci. Nu știm cum vor fi ei, cum vom fi noi. Tot ceea ce știm însă este că vor fi meciuri complicate”, a mai spus Messi, potrivit marca.com.

Golurile lui Messi în sezoanele în care a câștigat “Gheata de Aur”:

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/lionel-messi-a-primit-pentru-a-cincea-oara-in-cariera-gheata-de-aur-52501.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/lionel-messi-a-primit-pentru-a-cincea-oara-in-cariera-gheata-de-aur-52501-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv