Jose Mourinho (55 de ani) nu mai este antrenorul lui Manchester United, anunțul fiind făcut pe site-ul oficial al clubului.

“Manchester Unite anunță că managerul Jose Mourinho a părăsit clubul. Decizia are efect imediat! Clubul dorește să-i mulțumească lui Jose pentru munca depusă în mandatul său la Manchester United și îi urează tot ce e mai bun în viitor. Un manager interimar va fi numit până la finalul sezonului, timp în care clubul va demara procesul de găsire a unui nou manager”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Din primele informații, interimatul va fi asigurat de Michael Carrick, fostul mijlocaș care s-a retras la finalul sezonului trecut și a îmbrăcat haina de antrenor secund al lui Mourinho, el urmând să stea pe bancă până la finalul acestei stagiuni.

Acum, șefii lui United sunt puși din nou în situația de a găsi un antrenor de top care să accepte provocarea de a juca pe Old Trafford, iar presa din Anglia se grăbește să anunțe cele patru opțiuni: Zinedine Zidane, Mauricio Pochettino, Max Allegri și Antonio Conte. Dintre ele, cele mai mari șanse le are Zidane, despre care presa internațională a scris în repetate rânduri că e pe lista lui United. Totul se va decide în vară, dar apropiații spun că francezul e tentat să revină în fotbal, iar United este prima sa variantă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/jose-mourinho-a-plecat-de-la-manchester-united-patru-nume-de-top-pe-lista-de-inlocuitori-52496.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/jose-mourinho-a-plecat-de-la-manchester-united-patru-nume-de-top-pe-lista-de-inlocuitori-52496-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv