Anca Pop, o tânără artistă originară din Caraș-Severin, a murit în seara zilei de luni, 17 decembrie, în urma unui grav accident rutier.

Cântăreața Anca Pop a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre Conform IPJ Mehedinți, cântăreața, care cel mai probabil se îndrepta spre casă, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe raza localității mehedințene Svinița, pătrunzând pe contrasens și rostogolindu-se 12 metri până la plonjarea în Dunăre, unde se terminase parapetul.  

Solista, care a murit la vârsta de 34 de ani, a devenit cunoscută după ce a cântat în urmă cu trei ani cu Goran Bregovic și a pozat goală în Playboy.   Artista mergea acasă, la părinți ei din Moldova Noua, însă drumul i s-a oprit pe DN 57. Tânăra a fost găsită în interiorul mașinii, fără viață, după ce sora ei a alertat autoritățile. Cântăreața venea de la Orșova și se ducea acasă, la părinți, în Moldova Nouă, în județul Caraș-Severin.      

Anca Pop nu era foarte cunoscută în România, fiind crescută în Canada, dar în 2015 a avut un salt uriaș în carieră, care s-a datorat unui pictorial incendiar în Playboy. Ea însăși spunea că este o femeie dezinhibată și că îi place nuditatea, arată Clik.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/imagini-de-la-accidentul-cumplit-in-care-cantareata-anca-pop-si-a-pierdut-viata-foto-52502.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/imagini-de-la-accidentul-cumplit-in-care-cantareata-anca-pop-si-a-pierdut-viata-foto-52502-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv