Peste o sută de broaște țestoase care urmau să fie introduse ilegal în țări europene și Statele Unite prin Africa de Sud au fost confiscate în Tanzania, a anunțat duminică poliția din această țară, citat de agenția Xinhua.

Comandatul poliției din regiunea Singida, Sweetbert Njewike, a declarat că 114 broaște țestoase au fost găsite în bagajele unui suspect care călătorea din regiunea Mwanza în Mbeya, din sud-vestul Tanzaniei.

Animalele confiscate, cu o valoare pe piața liberă de 7.792 dolari americani, au fost descrise drept broaște țestoase-leopard, o specie erbivoră.

Njewike a declarat că polițiștii au acționat după ce au primit un pont, iar suspectul a fost arestat în urma perchezițiilor efectuate într-un autobuz de pasageri.

Suspectul, identificat drept Jafari Shongwe, intenționa să introducă ilegal animalele în Africa de Sud la frontiera dintre Tanzania și Zambia și apoi în Europa și Statele Unite, a adăugat reprezentantul poliției.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/peste-o-suta-de-broaste-testoase-salbatice-gasite-in-bagajele-unui-suspect-au-fost-confiscate-de-politie-52475.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/peste-o-suta-de-broaste-testoase-salbatice-gasite-in-bagajele-unui-suspect-au-fost-confiscate-de-politie-52475-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv