Accidentul a avut loc în județul Brăia, pe DJ211. Primarul comunei Vintileasca mergea la Constanța, la AFIR, să depună un proiect pe fonduri europene.

Georgel Spătaru, primarul comunei Vintileasca, dar și șeful Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență din comună, și-au pierdut vineri viața în urma unui tragic accident care a avut loc pe DJ211, în județul Brăila, între localitățile Cuza Vodă și Viziru. Edilul se afla într-un autoturism Dacia Logan și mașina a intat în coliziune cu un Opel Astra. Din impact, Loganul, care se pare era alimentat cu gaz, a luat foc.

Atât primarul, cât și fostul viceprimar au murit pe loc. Accidentul s-a produs în condiții de ceață densă, cu un carosabil umed.

Conform unor informații, edilul din Vrancea și ajutorul său mergeau la Constanța, la AFIR pentru un proiect cu fonduri europene. Cei doi vor fi înmormântați luni, la Vintileasca.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/imagini-cu-masina-in-flacari-de-la-accidentul-provocat-de-un-constantean-un-primar-si-un-fost-viceprimar-au-murit-video-52482.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/imagini-cu-masina-in-flacari-de-la-accidentul-provocat-de-un-constantean-un-primar-si-un-fost-viceprimar-au-murit-video-52482-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv