Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri în Cabinetul Tudose, Ilan Laufer, propus și refuzat de Klaus Iohannis pentru portofoliul Dezvoltării, a fost numit, luni, în funcția de consilier onorific în Guvernul Dăncilă, funcție neremunerată, potrivit unor surse oficiale.

Ilan Laufer, a fost la sfârșitul lunii trecute, refuzat de șeful statului pentru funcția de ministru al Dezvoltării. Ulterior, social-democratul a anunțat că șeful statului a contribuit la “sabotarea” ședinței comune ale guvernelor român și israelian și că dorește “legături doar cu Berlinul”. Acesta a adăugat că Iohannis dorește blocarea relațiilor României cu SUA și Israel.

De asemenea, Laufer a declarat că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a îl numi la Ministerul Dezvoltării este un act antisemit, anunțând că va face plângere împotriva acestuia la CNCD.

Harry Ilan Laufer, în vârstă de 35 de ani, a fost ministru pentru Mediul de Afaceri în Cabinetul Tudose, dar și secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat fiind responsabil pentru Programul “Start-up Nation Romania”.

Ilan Laufer a deținut și portofoliul de ministru pentru Mediul de Afaceri, din vara anului 2017 până la finele lunii ianuarie 2018, când a fost schimbat după ce PSD i-a retras spriijinul politic lui Mihai Tudose din funcția de premier.

Acesta a fost angajat la Guvern și în perioada 2013-2014, pe funcția de consilier la Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism.

Ministrul, propus și refuzat de șeful statului la portofoliul Dezvoltării Regionale, este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport (ANEFS) București.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/ilan-laufer-a-fost-numit-consilier-onorific-in-guvernul-dancila-52486.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/ilan-laufer-a-fost-numit-consilier-onorific-in-guvernul-dancila-52486-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv