Vicepreședinte al Senatului Claudiu Manda a declarat, luni, că amnistiția și grațierea se fac, nu se discută, precizând că este important să existe o soluție pentru cei condamnați pe nedrept, chiar dacă nu va fi sub forma unei ordonanțe de urgență.

Declarația lui Manda vine în contextul în care președintele PSD Liviu Dragnea a spus, duminică, la CN PSD, că nu știe când sau cum dar PSD – ALDE are obligația să dea un OUG pe amnistie și grațiere pentru a fi reparate toate nedreptățile care s-au făcut în Justiție.

La rândul său, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat luni dimineață, că soluția amistiei și grațierii reprezintă, la acest moment, ultima soluție de îndreptare a unor abuzuri, deoarece există și alte metode legislative care pot fi adoptate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/claudiu-manda-amnistia-si-gratierea-se-fac-nu-se-discuta-52480.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/claudiu-manda-amnistia-si-gratierea-se-fac-nu-se-discuta-52480-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv