Cătălin Moroșanu (34 de ani) și Daniel Ghiță (37 de ani) au continuat și luni războiul declarațiilor. “Moartea din Carpați” a anunțat că acceptă provocarea și a făcut o paralelă cu Gică Hagi, în timp ce “Samuraiul” a înaintat orașul american Chicago drept potențial loc al galei.

“Ca valoare, eu știu că-l bat pe Daniel Ghiță. Ăsta-i adevărul, fără supărare. Îl bat la orice oră! El a făcut cea mai mare performanță în K1. Bravo lui. Dar e ca și cum l-ai pune pe Gică Hagi să joace fotbal cu un puștan de 20 de ani. Hagi nu mai e Hagi din vremurile lui de glorie. Dacă nu te mai vede la televizor, lumea te uită. Și ce a zis? «Hai să-l provoc pe Moroșanu».

Are un fel de invidie, că eu sunt foarte popular și că eu cică nu sunt valoros. I-am zis că mă bat cu el la orice oră. Eu vorbisem să mă bat cu el pe stadionul «Ion Oblemenco», dar el vrea pe Arena Națională. Mai contează unde ne luptăm? Eu mă retrag în 2019. Dacă nu acceptă în 2019, îmi pare foarte rău pentru el. Toată lumea va fi bucuroasă dacă mă voi lupta cu el”, a spus Cătălin Moroșanu, la emisiunea “La Măruță” de la Pro TV.

Ghiță ar vrea să se bată în Chicago

Moroșanu-Ghiță va fi unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului 2019, iar Daniel Ghiță se gândește că lupta ar putea avea loc în Statele Unite ale Americii, la Chicago: “În sfârșit, a răspuns Moroșanu. Cu drame și minciuni, dar măcar a acceptat lupta. Să sperăm că nu ne minți! Eu te-am provocat pe tine, nu tu pe mine, eu am cerut ora și data. Ca să rămânem la adevăr…Managerii mei voir sta la masă cu managerii tăi și cu cei de la Glory să vedem dacă vor accepta locul, ora și data. Bineînțeles, să vedem și condițiile lor. Poate în gala de la Chicago? Am înțeles că nu ai contract cu Glory la ora actuală.

Se putea și în Local Kombat sau o gală fără nume în România, cu teste, cu arbitraj neutru. Oriunde, oricând, doar să lupți. Pentru tine nu renunță la nicio luptă, că nu am nevoie de mare pregătire să urc cu tine în ring”, a fost mesajul fostului SPP-ist.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/catalin-morosanu-il-bat-la-orice-ora-pe-daniel-ghita-52488.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/catalin-morosanu-il-bat-la-orice-ora-pe-daniel-ghita-52488-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv