Aproape cinci din zece (48,56%) români consideră că principalele beneficii ale scrisului de mână sunt fixarea cunoștințelor și înțelegerea mai bună a informațiilor, odată puse pe hârtie, potrivit sondajului „Percepția românilor asupra scrisului de mână și utilizarea instrumentelor de scris”.

În același timp, peste trei din zece respondenți resimt ca principal avantaj asimilarea mai rapidă a informațiilor, conform sondajului de opinie citat, care a fost realizat online, în luna octombrie, și comandat de Consult Company, importator și distribuitor în România de instrumente de scris, înființat în anul 2004.

Sondajul de opinie „Percepția românilor asupra scrisului de mână și utilizarea instrumentelor de scris” a fost realizat în mediul online, la solicitarea Consult Company, în luna octombrie 2018, pe un eșantion de 1.357 de respondenți, cu vârste peste 18 ani, din mediul urban, iar marja de eroare a sondajului este de plus / minus 2%.

Îmbunătățirea creativității este următorul beneficiu apreciat de 8,92% dintre români, iar numai 3,39% dintre participanții la sondaj nu văd un câștig datorat scrisului de mână.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/sondaj-jumatate-dintre-romani-considera-ca-scrisul-de-mana-ii-ajuta-sa-isi-fixeze-mai-bine-cunostintele-52470.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/sondaj-jumatate-dintre-romani-considera-ca-scrisul-de-mana-ii-ajuta-sa-isi-fixeze-mai-bine-cunostintele-52470-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv