Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a încheiat anul 2018 cu un nou premiu din partea WTA: lovitura româncei din meciul cu Agnieszka Radwanska, de la Miami, a fost votată cea mai frumoasă a anului în circuitul feminin profesionist.

La finalul anului în care a câștigat primul Grand Slam al carierei și a încheiat pe primul loc în ierarhia mondială pentru a doua oară consecutiv, Simona i-a convins pe 48% dintre votanții sondajului inițiat de WTA. Le-a devansat pe Agnieszka Radwanska (31%), Su-Wei Hsieh (11%) și Ons Jabeur (10%), fanii fiind cuceriți de o lovitură reușită în turul al treilea de la Miami.

Atunci, o contrascurtă de efect a lui Halep a lăsat-o pe adversară, Agnieszka Radwanska, fără replică și a smuls aplauzele miilor de fani veniți să urmărească din tribune confrtuntarea din turul al treilea al turneului american.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/simona-halep-a-primit-un-nou-premiu-din-partea-wta-52456.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/simona-halep-a-primit-un-nou-premiu-din-partea-wta-52456-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv