Un bebeluș care avea febră a fost salvat, sâmbătă, de jandarmii din Prahova, care au intervenit pe DN 1D, unde mai multe mașini erau blocate în trafic din cauza ninsorii. Într-unul dintre vehicule era copilul, împreună cu mama sa, cei doi neputând ajunge la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, 14 jandami au acționat în zona DN 1D, pe tronsonul Ciorani – Cioceni, pentru dezăpezirea drumului, care era blocat din cauza zăpezii viscolite și troienite.

Ei au intervenit cu ajutorul lopeților pentru dezăpezirea mai multor vehicule blocate în zăpadă.

Într-una dintre mașinile blocate în nămeți se aflau un bebeluș care avea febră, împreună cu mama sa.

“În timpul intervenției un copil de aproximativ o lună de zile împreună cu mama acestuia, din Fulga, rămași blocați în nămeți, au fost transportați cu auto jandarmeriei la Spitalul de Pediatrie Ploiești, deoarece copilul avea probleme medicale”, arată sursa citată.

De asemenea, jandarmi prahoveni au acționat și pentru deszăpezirea căilor de acces la șase spitale din județ.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/bebelus-cu-febra-aflat-intr-o-masina-blocata-in-trafic-pe-dn-1d-salvat-de-jandarmi-52455.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/bebelus-cu-febra-aflat-intr-o-masina-blocata-in-trafic-pe-dn-1d-salvat-de-jandarmi-52455-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv