Poliția din sud-vestul Germaniei a fost nevoită să închidă temporar o autostradă, după ce a început să „plouă cu bani”, relatează BBC News.

Bancnotele au fost aruncate de-a lungul autostrăzii A98, din Baden-Württemberg, joi dimineața. Un șofer a sunat la poliție pentru a raporta incidentul, iar poliția a închis autostrada, între Eimeldingen și Weil am Rhein.

Polițiștii au recuperat aproximativ 900 de euro și un portofel. Purtătorul de cuvânt al poliției a declarat că, cel mai probabil, un șofer și-a pus portofelul pe capotă, apoi a demarat, fără să își dea seama de greșeală.

Șoferul nu a putut fi identificat, întrucât în portofel, în afară de bani, nu se afla nimic altceva.

Șeful poliției a declarat însă că șoferul ghinionist și-ar putea recupera banii, totuși: „Ar trebui să ne spună exact câți bani a avut în portofel, ca să ne dăm seama dacă spune adevărul sau nu”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/autostrada-inchisa-dupa-ce-a-inceput-sa-ploua-cu-bani-52451.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/autostrada-inchisa-dupa-ce-a-inceput-sa-ploua-cu-bani-52451-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv