Poliția militară olandeză a reținut un individ de naționalitate română care a amenințat cu cuțitul mai mulți oameni în incinta aeroportului Schiphol din Olanda, a declarat o reprezentantă a autorităților, precizând că nu există suspiciuni că incidentul ar fi de natură teroristă.

Joanna Helmonds, purtătoarea de cuvânt a Poliției militare din Olanda, a precizat că nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului petrecut în joi seară, informează agenția The Associated Press.

Helmonds a afirmat că “investigația este în curs de desfășurare, însă nu se crede că există un motiv terorist”.

Potrivit unui mesaj postat pe contul de Twitter al aeroportului, bărbatul a fost reținut într-o zonă publică cu magazine și restaurante.

Potrivit postului Nederlandse Omroep Stichting, individul este de naționalitate română, are 47 de ani și locuiește la Haga.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/roman-retinut-dupa-ce-a-amenintat-mai-multi-oameni-cu-cutitul-la-aeroportul-amsterdam-52434.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/roman-retinut-dupa-ce-a-amenintat-mai-multi-oameni-cu-cutitul-la-aeroportul-amsterdam-52434-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv