Liftiera la Spitalul Clinic Județean Craiova, acuzată că a cerut din cadourilor copiilor bolnavi de cancer, și-a dat demisia.

Managerul Spitalului Clinic Județean Craiova, Eugen Georgescu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că liftiera și-a dat demisie și i se pare un gest de onoare.

“Și-a dat demisia. Decizia a luat o dânsa. Dânsa era în cercetarea disciplinară și a hotărât să își dea demisia. Mi se pare un gest de onoare. Noi nu tolerăm așa ceva. A fost într-adevăr ceva urât (…) nu se fac astfel de glume. Nu tolerăm astfel de glume. Trebuie să intrăm într-o normalitate”, a spus Eugen Georgescu.

Un inginer al unei companii a scris pe Facebook că, în momentul în care a mers la Secția de Oncologie a Spitalului Județean din Craiova, pentru a le oferi cadouri copiilor internați în unitatea medicală, liftiera ar fi cerut o plasă cu cadouri.

O comisie de disciplină din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Craiova a analizat situația prezentată de inginer, însă între timp liftiera a demisionat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/liftiera-care-a-cerut-din-cadourilor-copiilor-bolnavi-de-cancer-si-a-dat-demisia-52432.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/liftiera-care-a-cerut-din-cadourilor-copiilor-bolnavi-de-cancer-si-a-dat-demisia-52432-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv