Facebook a anunțat vineri că e posibil ca 6,8 milioane de utilizatori să fi fost afectați de un bug, care a folosit rețeaua de socializare pentru a permite altor aplicații să acceseze fotografii ale utilizatorilor, potrivit Reuters.

Compania a anunțat într-un articol publicat pe blogul companiei că problema a fost rezolvată, dar că ar fi afectat până la 1.500 de aplicații create de 876 de dezvoltatori.

Facebook a precizat că este posibil ca aplicațiile să fi avut acces la o cantitate mai mare de fotografii decât în mod obișnuit, timp de 12 zile, în perioada 13 septembrie – 25 septembrie.

Această problemă este cea mai recentă dintr-o serie de dificultăți în domeniul securității pe care gigantul tehnologic le-a dezvăluit anul acesta, printre care și scandalul Cambridge Analytica declanșat în aprilie și o breșă de securitate care a afectat circa 30 de milioane de conturi în luna octombrie.

Acțiunile Facebook au scăzut cu 1,3 procente la valoarea de 143,07 de dolari în prima ședința de tranzacționare de vineri. Indicele compozit Nasdaq a scăzut cu 0,9 procente. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/facebook-a-descoperit-o-bresa-de-securitate-care-ar-fi-afectat-6-8-milioane-de-utilizatori-52442.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/facebook-a-descoperit-o-bresa-de-securitate-care-ar-fi-afectat-6-8-milioane-de-utilizatori-52442-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv