Căpitanul naționalei feminine de handbal Cristina Neagu, care nu va mai putea evolua la Campionatul european de handbal după ce s-a accidentat grav în meciul cu Ungaria, a postat, vineri, un mesaj de încurajare pentru colegele sale care întâlnesc Rusia în semifinale, de la 18.30.

Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior în meciul cu Ungaria și va fi indisponibilă pentru o perioadă de aproximativ șase luni de zile, atât cât durează recuperarea în astfel de cazuri. Prin urmare, ea nu va mai evolua la Campionatul European din Franța. Handbalista a fost înlocuită de Bianca Bazaliu de la CSM București.

“Haideți fetelor, din toată inima pentru România! Rusia – România de la ora 18:30 în semifinalele Campionatului European!” a transmis, vineri, Cristina Neagu, pe Facebook.

Naționala feminină s-a antrenat vineri dimineață în Paris Bercy înaintea semifinalei cu Rusia, programată de la ora 18:30. La ședința de pregătire a participat și Bianca Bazaliu, cea care i-a luat locul Cristinei Neagu în lotul de „16”.

Prima semifinală a Campionatului European de handbal feminin din Franța, România – Rusia, este programată vineri, de la ora 18:30.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/cristina-neagu-mesaj-inainte-de-romania-rusia-haideti-fetelor-din-toata-inima-pentru-romania-52438.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/cristina-neagu-mesaj-inainte-de-romania-rusia-haideti-fetelor-din-toata-inima-pentru-romania-52438-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv