Un adolescent în vârstă de 17 ani din Botoșani este cercetat de polițiști după ce a pulverizat, în microbuzul cu care întorcea de la școală alături de alți elevi, spray lacrimogen, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul s-a petrecut joi după-amiaza, într-un microbuz care transporta elevi de la școală spre casă între localitățile Dorohoi și Oroftiana.

În timpul cursei, elevul de 17 ani a scos un spray lacrimogen și a pulverizat în interiorul mijlocului de transport, imediat după incident șoferul microbuzului oprind și lăsându-i pe elevi la aer.

În urma incidentului, unei eleve de 17 ani, aflată în microbuz, i s-a făcut rău, la fața locului ajungând un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava care i-a acordat îngrijiri medicale și un echipaj a Poliției care a început o anchetă.

“În acest caz polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/adolescent-cercetat-dupa-ce-a-pulverizat-spray-lacrimogen-intr-un-microbuz-cu-elevi-52431.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/adolescent-cercetat-dupa-ce-a-pulverizat-spray-lacrimogen-intr-un-microbuz-cu-elevi-52431-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv