O copilă de 12 ani din comuna Lețcani a ajuns la spital cu răni extrem de grave după ce a traversat neregulamentar și a fost strivită de o mașină ce venea spre Iași. Fetița are ambele picioare rupte și a fost salvată de medici și martori de la moarte.

Accidentul îngrozitor a avut loc vineri, 14 decembrie, la ora 7.00, pe raza localității Lețcani, traversată de E583. Potrivit informațiilor oferite de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași, confirmate pentru „Adevărul” de persoane care au fost la fața locului, fetița ar fi traversat neregulamentar, printr-un loc situat la aproximativ 40 de metri de o trecere de pietoni, într-o zonă cu vizibilitate redusă. O mașină marca Peugeot condusă de un bărbat de 42 de ani, care venea înspre Iași, a surprins-o și lovit-o brutal pe copilă.

O imagine surprinsă de martori imediat după accident arată cum cărțile cu care micuța mergea la școală au fost împrăștiate pe șosea. După impact, fetița a intrat în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au fost începute de martori și continuate de cadrele medicale. După aproximativ 20 de minute, victima și-a revenit și a putut fi transportată la spital.

Potrivit medicilor, I.L.B a fost diagnosticată cu tramatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal, contuzie de bazin, dar și fractură a femurului de la ambele picioare. Ea a fost dusă la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”, unde va rămâne internată, cel mai probabil, în următoarele săptămâni.

Copila provine dintr-o familie nu foarte înstărită iar locuitori din Lețcani și-au manifestat interesul de a merge la spital, pentru a o ajuta cu cadouri de Sărbători. Șoferul care a accidentat-o este originar din comuna ieșeană Popești și a fost testat cu alcooltestul, imediat după impact. Rezultatul a fost negativ.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/accident-grav-fetita-de-12-ani-cu-ambele-picioare-strivite-cartile-si-caietele-copilei-imprastiate-pe-sosea-52435.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/accident-grav-fetita-de-12-ani-cu-ambele-picioare-strivite-cartile-si-caietele-copilei-imprastiate-pe-sosea-52435-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv