Târgul de Crăciun al Constanței, deschis la sfârșitul lunii noiembrie, se închide chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

Organizatorii și-au cerut scuze constănțenilor pe pagina de Facebook: „Noi -By The Sea Events- cerem scuze partenerilor, celor ce au fost implicați în acest proiect, celor ce ne-au acordat toată încrederea și tuturor constănțenilor, pentru nerealizarea lucrurilor ce s-au dorit a fi realizate și nu s-au putut realiza din motive independente de voința noastră, și pentru această închidere prematură a evenimentului nostru. Dorim să menționăm că Evenimentul Christmas Market By The Sea nu a fost un eveniment marca Primăria Constanța ci unul Privat, în care, Primăriei Constanța i-a fost cerut doar sprijinul. Acest eveniment a fost realizat din dorința organizatorilor de a aduce orașul Constanța în rândul marilor orașe ale României și a funcționat cu toate autorizațiile la zi.”

Cotidianul Adevărul a relatat despre faptul că amenajările din zona istorică a orașului nu seamănă nici pe departe cu un târg de Crăciun.

Conform informațiilor primite de la Primăria Constanța, firma „By the Sea Events“ a depus la 12 noiembrie o solicitare având ca obiect organizarea Târgului de Crăciun Constanța, iar Primăria a acceptat, emițând acordul cu nr. 104.

„Serviciul Autorizare Operatori Economici a eliberat pentru SC Tiberiu Consult SRL mai multe autorizații: autorizația 1267/ 2018 având ca obiect de activitate Târg cu desfășurare de activități comerciale, inclusiv alimentație publică, pe o suprafață de 190 mp, taxa de ocupare pentru utilizare temporară a locurilor publice fiind în cuantum de 5 lei/ mp/zi; autorizația de funcționare 1270/ 2018 având ca obiect de activitate Târg cu desfășurare de activități comerciale, exclusiv alimentație publică, taxa de ocupare fiind de 3,5 lei/ mp/zi“, se arată în răspunsul primit de cotidianul Adevărul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/constanta-targul-de-craciun-din-piata-ovidiu-se-inchide-chiar-inainte-de-sarbatorile-de-iarna-52420.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/constanta-targul-de-craciun-din-piata-ovidiu-se-inchide-chiar-inainte-de-sarbatorile-de-iarna-52420-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv