Bărbatul de 36 de ani a fost reținut de poliție și va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Miercuri, 12 decembrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au realizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din Constanța, în urma unei sesizări primite de la o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Brăila, care primise amenințări de la un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Constanța.

„Respectivul bărbat îi ceruse persoanei vătămate, în mod insistent, întreținerea de relații sexuale, după ce discutaseră în prealabil pe o rețea de socializare. Flagrantul a fost realizat în jurul orei 14.00, iar în urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii constănțeni l-au reținut pe o perioadă de 24 de ore pe bărbat, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, fiind introdus în arestul IPJ Constanța”, transmite IPJ Constanța.

Bărbatul o șantaja pe tânără cu divulgarea unor fotografii și filmulețe în care apărea în ipostaze compromițătoare.

Joi, 13 decembrie, polițiștii constănțeni îl vor prezenta în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul în cauză este recidivist, fiind liberat din penitenciar la data de 23.10.2018, după ce fusese condamnat la 2 ani închisoare cu executare pentru comiterea unei alte infracțiuni de șantaj.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/constanta-tanara-santajata-sa-intretina-relatii-sexuale-52409.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/constanta-tanara-santajata-sa-intretina-relatii-sexuale-52409-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv