O femeie de 81 de ani, din localitatea Gușoeni, județul Vâlcea, a fost găsită moartă în casă, cu răni pe tot corpul, polițiștii stabilind că a fost ucisă de fiul său, care, joi dimineața, a fost reținut.

Potrivit Poliției Vâlcea, femeia de 81 de ani a fost moartă în casă, acând urme de violență la nivelul capului, pe corp și membre.

„Având în vedere modalitatea în care femeia a fost găsită, leziunile pe care aceasta le prezenta, precum și aspectele stabilite în primă fază de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești, s-a luat legătură cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, fiind înregistrat un dosar penal. În urma probatoriului administrat și având în vedere concluziile preliminare s-a stabilit faptul că, în jurul data de 10 decembrie, în timp ce se afla în locuința comună, fiul victimei ar fi exercitat acte de violență asupra mamei sale, aplicându-i mai multe lovituri, iar ulterior ar fi sugrumat-o”, a transmis, joi, Poliția Vâlcea.

Bărbatul este acuzat de omor comis asupra unui membru de familie. Joi dimineața, acesta a fost reținut și va fi prezentat Tribunalului Vâlcea, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.1

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/barbat-retinut-dupa-ce-si-ar-fi-omorat-mama-52408.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/barbat-retinut-dupa-ce-si-ar-fi-omorat-mama-52408-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv