Michael Cohen, fostul avocat al președintelui SUA Donald Trump, a fost condamnat miercuri după-amiază la trei ani de închisoare, informează CNN.

Michael Cohen pledase vinovat că a mințit în Congres despre un proiect imobiliar din Rusia, în cadrul investigației privind ingerințele ruse în scrutinul prezidențial american. În plus, Cohen a fost găsit vinovat pentru implicarea în plățile efectuate de către Donald Trump către două femei cu care ar fi avut relații.

Michael Cohen a recunoscut că a făcut declarații false în cursul audierilor în Congresul Statelor Unite. În septembrie 2017, Michael Cohen a vorbit în Comisia pentru Informații din Senatul SUA despre proiectul imobiliar numit “Turnul Trump” din Moscova. Avocatul lui Donald Trump a declarat că “proiectul s-a încheiat în ianuarie 2016”, înainte de scrutinul pentru desemnarea candidatului republican în scrutinul prezidențial din SUA.

În august 2018, Michael Cohen a pledat vinovat pentru alte acuzații referitoare la delicte federale asociate companiilor taxi pe care le deține, fraudelor bancare și colaborării cu echipa electorală a lui Donald Trump.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/michael-cohen-fostul-avocat-al-lui-donald-trump-a-fost-condamnat-la-inchisoare-cati-ani-va-asta-dupa-gratii-52405.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/michael-cohen-fostul-avocat-al-lui-donald-trump-a-fost-condamnat-la-inchisoare-cati-ani-va-asta-dupa-gratii-52405-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv