Primăria Capitalei va aloca încă 10 milioane de lei pentru finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului, potrivit unei rectificări bugetare care a fost votată în ședința de miercuri a CGMB. Până acum, în 2018, Catedrala a mai primit 35 de milioane de lei de la Primărie.

Consiliului General al Municipiului București (CGMB) a aprobat în ședința de miercuri acordarea Catedralei Mântuirii Neamului încă 10 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor, potrivit unui proiect de rectificare bugetară.

Până în prezent, în 2018, Catedrala Mântuirii a primit de la municipalitate 35 de milioane de lei, prin votul de miercuri, edificiul va fi primit 45 de milioane.

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfințită la finele lunii noiembrie de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu și Patriarhul Daniel, eveniment la care au participat mai mulți ierarhi români și străini. Aproximativ 20.000 de bucureșteni și peste 30.000 de pelerini din toată țara au venit la sfințire.

 Pentru Catedrala Mântuirii Neamului s-au chletuit până în prezent peste 110 milioane de lei, iar din această sumă, 75% sunt fonduri de la stat, respectiv de la primării și de la Guvern.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/consiliului-general-al-municipiului-bucuresti-i-a-dat-unda-verde-gabrielei-firea-pentru-virarea-a-inca-10-milioane-de-lei-la-catedrala-mantuirii-neamului-52402.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/consiliului-general-al-municipiului-bucuresti-i-a-dat-unda-verde-gabrielei-firea-pentru-virarea-a-inca-10-milioane-de-lei-la-catedrala-mantuirii-neamului-52402-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv