Parlamentul britanic va vota dacă aprobă sau nu acordul dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană, pe tema Brexit, până la data de 21 ianuarie, a informat marți purtătorul de cuvânt al premierului Theresa May, relatează site-ul agenției Reuters.

Votul pe tema brexit ar fi trebuit să aibă loc pe 11 decembrie, însă premierul a decis amânarea acestuia, de teamă că acordul va fi respins de Camera Comunelor.

Theresa May a precizat că va merge la Bruxelles pentru noi discuții cu liderii Uniunii Europene.

Purtătorul de cuvânt a mai informat că premierul britanic a avut o întâlnire productivă cu omologul său olandez, Mark Rutte. Cei doi au convenit să lucreze pentru a găsit o soluție la situația actuală.

Theresa May va ține o ședință de Cabinet miercuri după-amiază. Marți, aceasta a anunțat că se va întâlni cu președintele Consiliului European, Donald Tusk.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/votul-parlamentar-pe-tema-acordului-brexit-va-avea-loc-pana-la-data-de-21-ianuarie-52380.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/votul-parlamentar-pe-tema-acordului-brexit-va-avea-loc-pana-la-data-de-21-ianuarie-52380-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv